Bodysync kropsterapi uddannelse
Værdier


BODYSYNC KROPSTERAPI
UDDANNELSE

Mission, vision & værdier

Professionelt og nærværende

Når du melder dig på en uddannelse, ved vi godt at det er en stor beslutning. Det kræver en masse af din tid, der bliver lagt mange følelser i, måske er det en gammel drøm du vil udleve..... og ikke mindst, så koster det penge.

Derfor har vi lagt mange års erfaringer, viden og tid i vores uddannelse.

Drømmer du om at blive en kompetent og empatisk kropsterapeut, og samtidig leve dit liv i overensstemmelse med dine personlige værdier?


 

BodySync er en omfattende kropsterapeutisk uddannelse, for kvinder - af kvinder.

Med sammenlagt 50 års erfaring, har vi skabt et støttende og inkluderende læringsmiljø. Du vil som studerende trives og udvikle dig til en kompetent og empatisk kropsterapeut.
For os handler det nemlig ikke bare om at lære at udføre behandlinger. Det handler om, at du kan leve et liv, hvor du kan gøre en reel forskel for både dig selv og andre. Samtidig vil du få en dybere forståelse af dig selv, både på det kropslige og på det mentale plan.

 

Det er vigtigt for os, at understrege, at vi tror på en holistisk tilgang til uddannelsen, hvor intet aspekt er for lille eller for stort. Det sikrer, at du som studerende bliver en dygtig terapeut, der er i stand til at navigere i alle facetter af din fremtidige professionelle praksis. Du vil få en grundig forståelse for både de praktiske og teoretiske elementer af kropsterapi.

Hos BodySync ved vi, at vejen til at blive terapeut er både udfordrende og berigende. Vi anerkender og værdsætter enhver unik rejse, hvor både krop og sind er i konstant udvikling. Vi arbejder med hands-on ved briksen, hvilket betyder at du som studerende både er klient og behandler igennem dit forløb. Det gør, at du kommer til at udvikle dig på alle planer. Ved at fokusere på de dybdegående forandringer i undervisningen, sikre vi, at du som studerende erhverver dig mere end tekniske færdigheder - du lærer også at møde dine klienter med forståelse, respekt og omsorg.

 

At starte på BodySync uddannelsen er som en livslang rejse, hvor vi fortsat vil støtte dig i din professionelle udvikling og personlige vækst, også efter endt uddannelse.

Denne tilgang sikrer, at du som terapeut ikke kun er fagligt forberedt, men du også vil føle dig værdsat og støttede gennem hele din karriere. 

 

Opbygningen af uddannelsen og prismodellen, er designet til at de fleste har mulighed for at engagere sig i vores kropsterapeutiske univers. Vi ønsker at åbne døre til en verden, hvor kvalitetsuddannelse er tilgængelig for alle, og tilgangen handler om at hjælpe mennesker.

 

Vi vil, at du sammen med os, kan skabe et arbejdsliv som giver mening i din hverdag, anvender dine talenter og færdigheder, og samtidig bidrager positivt til andre menneskers liv.