Praktisk info

Pris

Uddannelsen koster kr. 106.500 inklusiv et retreat til Ungarn på luksus hotel i Hevitz.

Du betaler et depositum på Kr. 5.000, der skal betales før du starter på uddannelsen og de refunderes ikke, hvis du ombestemmer dig undervejs.
Du kan vælge at betale hele beløbet på én gang eller månedsvis forud med Kr. 4.229 pr. måned i 24 måneder.

Vælger du at betale hele beløbet på en gang eller minimum 6 mdr forud, har du mulighed for at få 5% rabat.Sted


Undervisningen foregår på Rønnebær Allé 106, Helsingør. Der er gratis parkering foran klinikken, og kursus stedet ligger tæt ved tog station, med tog direkte fra KBH.


Efteruddannelse

Når man er færdiguddannet BodySync terapeut, kan det følelses fantastisk, stærkt, og også lidt spændende at stå alene. Nogen gange lidt for spændende. Derfor er det vigtigt med et netværk,og vigtigt med efteruddannelse, så man ikke tillægger sig "dårlige vaner" og man hele tiden er opdateret. Og så elsker vi at fordybe os i specifike områder. Det kunne være psoas, nakke, mave, tarm, fødder. Og det kunne være sammenhænge med det psykiske og det kropslige. 

Har du et specifikt område som du gerne vil gå i dybden med, er du velkommen til at kontakte os.


Krav på BodySync uddannelsen


Uddannelsen indeholder på de 2 år:

250 undervisningsdage i primær behandling (fredage)

4 weekender med undervisning (lørdag og søndag)

Et retreat på 5 dage


Der tages hensyn til alm. skoleferier og helligedage. Specifikke datoer vil blive tilsendt.


BodySync uddannelsen tager højde for kravene for at blive godkendt til momsfritagelse.  

Udover de 100 timer i intro til andre behandlingsformer, og klinikvejliedning på 10 timer indgår alt andet i BodySync uddannelsen.Anatomi, fysiologi og sygdomslære

 

Undervisning og eksamen i anatomi, fysiologi og sygdomslære, som er kravet for at blive momsfritaget er ikke inkluderet i uddannelsen.
Den anbefaler vi, at du tager sideløbende f.eks online. 

Netværk

Både undervejs på BodySync uddannelsen og når den er slut, har vi fælles netværk, som kan bruge til sparring, vidensdeling og personlig udvikling.

Vi arbejder med kroppe, med andre menneskers følelser, folks historier, kriser og livssituationer. Derfor er det vigtigt selv at få behandlinger og hele tiden have nogen der støtter op.