Bodysync kropsterapi uddannelse
Undervisere

Undervisere

Det er vigtigt for os at give dig læring og input fra mange vinkler, så du i løbet af den omfattende BodySync uddannelse du får, bliver klædt godt på til arbejdet som kropsterapeut.


Derfor vil du undervejs i din uddannelse hos BodySync møde undervisere med mange forskelige baggrunde.

Vi har samlet en række stærke, kloge og passionerede mennesker, der hver især brænder for deres fagområder.

Du vil som elev på BodySync blandt andre møde Body Self Develepment Systems terapeuter, en sexolog, hypnotisør og zoneterapeut, en markedføring dame til hjælp til livet som selvstændig, og en cand.mag. i psykologi.  


Bag BodySync uddannelsen står to ildsjæle, 

Pia Maria & Annette, og nedenfor kan du læse lidt om os.
Vi har mange års praktisk erfaring med undervisning, kropsterapi, terapi og udvikling af mennesker, derfor er alt du bliver undervist i på BodySync uddannelsen afprøvet og testet af os selv. Det betyder, at du helt automatisk får adgang til vores store vidensbank. Vi har brugt mange timer, uger og år på at bygge den bedste kropsterapeut uddannelse op, så du kan blive den bedste til at gribe, møde, rumme og udvikle andre mennesker.

Det her er ikke bare et job, men vores hjerteblod -  og det ønsker vi, at du kan mærke.

Pia Maria Bodysync kropsterapi uddannelsen

Pia Maria Eckardt

... er kæreste med Thomas, har 3 piger og en masse dyr.

 

Hun er uddannet hos Body SDS, og har behandlet siden 2007. Hun har siden 2004 arbejdet med krop, mønstre og kost, og har selv oplevet en del på egen krop: En voldelig far, skilsmisse, mistet en mand, været enlig mor i hårde tider og hvad livet ellers har bragt.

 

Pia Maria elsker at undervise, og det kan man tydeligt mærke. Hun har siden 2016, undervist på BodySync uddannelsen. Hun har også erfaring i undervisning fra tidligere jobs. De fleste klienter kender Pia Maria for hendes rummelighed og for altid at have tid og overskud .

 

Annette Bodysync kropsterapi uddannelsen

Annette Dich Samuelsen

... er kæreste med Gert, har tre voksne børn og seks børnebørn.

 

Annette arbejder altid ud fra sit hjerte. Hun har gennem alle sine uddannelser lagret en kæmpe viden om vaner og gamle strategier. Annette er god til at bruge det bedste fra de forskellige uddannelser i sine sessioner, og er derfor altid åben for hvad kroppen og sindet har brug for.
Her snakker vi om hypnose, zoneterapi, TFT, sexolog, NLP Master. 

 

Med Annette som underviser går man aldrig tomhændet hjem.

Hun er skarp, hun er vanvittig dygtig og altid ærlig.

 

Gitte Bodysync kropsterapi uddannelsen

Gitte Johansen

... er gift med Thomas som har 2 store drenge, og 1 kat.

Har arbejdet i over 25 år på Sankt Hans Hospital. Har trænet sin krop i mange år, mistet sin mor alt for tidligt, og har kæmpet sig tilbage gennem sorgen, ved hjælp af krop, kost og ro.

Gitte er uddannet sygeplejeske og kropsterapeut hos Body SDS.

 

Vi snakker om et menneske med power, som lægger hele sit hjerte i sit arbejde. Hun er en kæmpe glæde at arbejde sammen med.

 

Lone Bodysync kropsterapi uddannelsen

Lone Irene Sommer

... har 2 voksne børn og 2 katte.

 

Lone har undervist i mange år og er i gang med at skrive en bog med Pia Maria om børn og vold. Er vokset op i Nordjylland sammen med 4 søskende og en voldelig far.


Lone er cand.mag. i Psykologi og i samfundsfag

 

En lang skilsmisse og en stor portion viden om vejrtrækning og krop har ført Lone hjem til sig selv. Hun er en kæmpe vidensbank både teoretisk og praktisk, og har en rummelighed som er guld værd, og som har gjort hende til den fantastiske underviser, hun er.

 

Linda Bodysync kropsterapi uddannelsen

Linda Marhauer

... er gift med Thomas og har 2 børn, og hund og hest.

Linda er en erfaren udviklingskonsulent, 
er erhvervsudviklingsekspert dimitteret fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og arbejder med marketing og projektledelse. 

Linda har en viden så stor om marketing, at man virkelig skal følge med. Det er en gave at hun har sagt JA til at hjælpe vores næsten færdige elever med at springe ud som uddannet BodySync kropsterapeuter.

Vi elsker Linda for hendes altid positive sider, hendes optimisme og drive. 

Følg os på Instagram, tag BodySync 

Vi er altid i gang, og elsker at dele ud af vores viden, vores uddannelsesdage, workshops og retreats. Vi elsker at følge vores elever og følge vores færdiguddannede terapeuter. 
Her er lidt billeder fra uddannelsesdage, også da vi kun måtte være ude pga. Covid-19